Gombás melegszendvics
vöröshagyma
gomba
olívaolaj
só, őrölt fekete bors, petrezselyemzöld
2,5 ek liszt
tej
kenyérszeletek
reszelt sajt
Az olívaolajon megpirítjuk a vöröshagymát. Ráöntjük a lereszelt gombákat. Pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Liszttel besűrítjük. Összekeverjük és fél percig még pirítjuk. Tejjel felöntjük, annyival, hogy épp ellepje. Petrezselyemzölddel megszórjuk. Kicsit hűlni hagyjuk.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. Belerakjuk a felszeletelt kenyereket. Megkenjük a kenyereket a gombakrémmel. Reszelt sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben 180-190 légkeverésen 10 perc alatt aranybarnára sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése