2013. június 23., vasárnap

Tangó szelet tejkaramella pudingkrémként

Az az igazság, hogy volt otthon egy csomag felbontatlan tejkaramella izesitésű pudingpor, amelyet meg szerettem volna kóstolni, mert még ezelőtt sohasem ettem. Igy ebből készült. Szivesen fogadnék olyan receptet, amelyet valaki már kipróbált és izlett a családnak.

Tangó szelet tejkaramella pudingkrémként

1 csomag tejkaramella izesitésű pudingpor
maradék piskótatallér (lehet vegyesen babapiskótával)
némi olvasztott csoki (bármilyen csoki egy kevés étolajjal elkeverve)
5 dl tej
2-3 ek kristálycukor vagy nádcukor

A tejben megfőzzük a pudingport a cukorral együtt. Közben előkészitünk 3-4 db tálkát, amelybe a krémet öntjük. Majd egy habüstben vizgőz felett felolvasztunk pár kocka csokoládét, amelyet elkeverünk egy kevés étolajjal. A pudingkrémre piskótatallérokat rakunk, rácsorgatjuk a csokit különböző formákat alkotva. Tejszinhabbal és izlés szerinti gyümölccsel is tálalhatjuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése