2019. június 27., csütörtök

Pizzás csiga 2.

Pizzás csiga 2.

A tésztához:

50 dkg finomliszt
1 púpos ek tejföl
1 ek étolaj
2,4 dl víz
2,8 dkg élesztő
2 kk só
1 kk cukor

A töltelékhez:
1 nagy tubus pizzakrém
kb. 15 dkg gépsonka
10-15 dkg reszelt sajt

A hozzávalókat összegyúrjuk vagy dagasztógépbe tesszük. Ha megkelt, téglalap alakúra nyújtjuk.
Rátesszük a pizzakrémet, a sonkaszeleteket és a reszelt sajt 3/4-ét. Feltekerjük, mint a rétest és 2 ujjnyi vastagra vágjuk. A korongokat tepsire rakjuk és reszelt sajttal megszórjuk.
Előmelegített sütőben 210 fokon 20 percig sütjük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése