2013. augusztus 21., szerda

Blogszületésnap

Igen, 1 éves lett a blog! Habár már túl is léptük majdnem 1 kerek hónappal. Ez alkalomból játékot hirdetek, amelyen 2 szerencsés nyertes lesz gazdagabb a fotókon látható tárgyakkal. És hogy mit kell tennetek érte? Itt a bejegyzés alatti kommentben, hozzászólásban leirni, hogy miért szeretitek az oldalt és hogy mi a kedvenc receptetek a blogról. Egy hét múlva ki is sorsolom a nyertesek nevét egy üvegtálból.



Remélem, tetszik a válogatás! Lett volna még ötletem, hogy mi kerüljön bele a csomagba, viszont a törékeny és az olvadó tárgyakat ki kellett zárnom a válogatás során. 

7 megjegyzés:

  1. Szia Andi, Először is szeretettel gratulálok a blogod szülinapjához! Ügyes és termékeny kísérletező vagy. Tiszteletre méltó az egyszerűséged és a szókimondásod. A kedvencem a Tangó szeleted, egyszer biztosan ki fogom próbálni. :-) Kívánok további sok sikert és sok finomságot!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Boldog Blogszülinapot és kívánok még sokat! :)
    A blogodban az tetszik, hogy nincs túlbonyolítva és a hétköznapokban könnyen kipróbálható receptek vannak benne. Az én egyik kedvencem a rózsa briós, mert mindent imádok, ami rózsa formájú :D Biztos ki fogom próbálni!

    VálaszTörlés
  3. Boldog blogszülinapot és további sikeres blogolást kívánok!
    Azért szeretek hozzád jönni, mert ha gyorsan kell valami könnyű desszert, nálad biztosan találok.
    Kedvenceim a krémeseid. A 2.számú almás krémest ki is néztem magamnak.

    VálaszTörlés
  4. Boldog Blogszülinapot kívánok én is:) Tudod, hogy a kedvencem a Tiroli burgonyalevesed, amit ki is próbáltam a Blogkóstoló során, így biztosan állíthatom, hogy finom:) Ami még tetszik a blogodon, hogy nagyon sok, finom sütit készítesz, példát vehetnék rólad, mert nálam nem azok vannak túlsúlyban:)

    VálaszTörlés
  5. Szia Andi! Szívből gratulálok blogod első születésnapjához! Örömmel tölt el, hogy megismertelek, s hogy nap mint nap látok tőled újabb recepteket!Csak így tovább! Sok finomságot készítettél már, nekem most a banános krémes lett a kedvencem, mindenképpen elkészítem majd én is. További sok sikert a konyhában, és jó egészséget neked!

    VálaszTörlés
  6. Boldog Szülinapot kívánok. Örülök neki, hogy van ez a blog szeretem , hogy ha nem tudom mit főzzek és a családom sem add ötletet akkor itt mindig találok valami jó és finom receptet. Gratulálok a Bloghoz még egyszer :)

    VálaszTörlés
  7. Kakaós nápolyi szelet a kedvencem, ki is fogom próbálni. Gratulálok a bloghoz, sok boldogságot a további születésnapokhoz!

    VálaszTörlés