2014. augusztus 2., szombat

Gombás csirkepaprikás

Egy újabb finom étel a receptkönyvbe.

Gombás csirkepaprikás

1 kg csirkecomb (lehet vegyesen comb és szárny, vagy amit szeretünk)
25 dkg konzerv gomba
5 dkg vöröshagyma
2 dkg fokhagyma
étolaj
fűszerpaprika

őrölt fehérbors
5 dkg paradicsom
5 dkg paprika
5 dkg liszt
2 dl tejföl

A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk és az étolajon megpároljuk. A tűzről lehúzva hozzáadjuk a fűszerpaprikát, belerakjuk a megtisztitott csirkecombokat, a feldarabolt paradicsomot és paprikát, a cikkekre vágott gombát. Felöntjük vízzel, ízesítjük a fűszerekkel és készre főzzük.
Végül hozzákeverjük a tejfölből és a lisztből készült habarást.
Vajas galuskával tálaljuk.

Szárnyát vagy a combját kéred?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése